torsdag 26 juli 2018

Vinden susar förbi!Jag sitter ute på altanen och bloggar. Så underbart. Lugnt och stilla, vinden susar förbi emellanåt och då spelar vindspelet i bambu sitt dova "ihåliga" ljud, poolens vattenrörelser ljuder svagt, solen skiner och det är varmt och skönt. Jag sitter och njuter med mitt kaffe. Kan det bli bättre?! Livet är gött.

Min promenad är avklarad. En inte alltför lång promenad i sakta mak. Titta och lyssna på naturen under tiden. Insupa allt det vackra. För trots att det är så torrt i markerna är, enligt mig, naturen fortfarande otroligt vacker.
Igår hade vi en mycket trevlig kväll med goda vänner. Så där en onsdag slog vi till och träffades. Supertrevligt. Vissa badade efter maten. Kl 21 på kvällen var det 26 grader i vattnet. Det var riktigt nice. Och vi satt ute hela kvällen, i tunna kläder. Fantastiskt!
God mat åt vi också. Korvar med olika smaker, både färskkorvar och andra. Till det hade vi sallad och en potatissallad jag gjort under dagen (som tyvärr inte kom med på bild). En riktigt härlig kväll blev det.

Idag är det torsdag och solen visar sig från sin bästa sida. För mig blir det en lugn dag hemma. Jag har inte något alls bestämt idag. Det blir nog en hel del bad gissar jag, för enligt prognosen ska det bli 34 grader under dagen. Det är varmt det.

Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

 1. Det är så härligt att titta in hos Dig och läsa dina positiva rader :)
  Låter härligt verkligen :)
  Och kaffet behövs alltid ;)

  Härligt att träffa vänner, umgås och njuta av sommaren tillsammans! Sånt är gött ;)

  Hoppas Du får en fin dag :)

  Sv: Ja verkligen, det är ett måste med mycket vätska och kvällsmellis efter en sån runda. Viktigt dricka massor, för man svettas ju så sjukt mycket ;)


  Kramar :)

  SvaraRadera
 2. Fin du är :) Hoppas du har en bra dag :D

  SvaraRadera