fredag 6 april 2018

Väldigt aktiva idag!



Godmorgon, godmorgon! Då var det fredag igen och helgen står för dörren.

Igår mådde jag inte alls bra, så jag gick och lade mig redan 20.15. Herregud, det har nog aldrig hänt tidigare. Jag hade ont i halsen, hostade, hade huvudvärk och värk i kroppen, så det var lika bra att krypa till kojs. Dessutom har jag sovit som en kratta inatt så sömnen har ändå inte blivit så bra. Men nu är jag här och gör det bästa av denna dagen. Det är som det är.

Vindarna är väldigt aktiva idag, det blåser som jag vet inte vad, men solen skiner iaf och det är guld värt tycker jag.
Jag tänkte i mitt stilla sinne att det nog inte var så farligt kallt när jag skulle ut på min morgonrunda, så jag tog inte mössa och vantar med. Big misstake...huge (som Julia Roberts säger i Pretty Woman). Men det gick bra ändå. In med händerna i ärmarna och upp med kapuschongen så fungerade det. Tur jag hade kapuschong på jackan. Så det blev en riktigt skön promenad i sakta mak.

Nu sitter jag och njuter av en lugn stund. Har ätit min frukost bestående av två knäckemackor med skivad tomat och en kopp te. Kaffet är redan intaget sedan innan jag gick ut.

Idag måste jag iväg och handla lite till helgen. Sedan ska jag bara vila fram tills det är dags att ordna lite middag. That's it for today.

Ha det gott
Lene





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar