tisdag 10 mars 2015

Bananbröd!

Jag har precis tagit ut mitt första bakade bananbröd ur ugnen. Det luktar riktigt underbart. 
Garanterat laktos- och glutenfritt! 
Marie som jag fick receptet av sade att de ibland äter det som typ mellanmål, nästan som en kaka, på kvällen. Och det tror jag lätt man kan göra. 
När J kommer hem ska han få smaka. 



Här kommer receptet:

Vispa ihop 4 bananer, 2 msk kokosolja, 
4 ägg och 80-90 g mandelsmör. 
(Jag "vispade" ihop detta i en mixer)

Tillsätt 1 1/2 dl kokosmjöl, 1 tsk bikarbonat, 1 tsk kanel, 1 tsk vaniljpulver (ej socker) och 1 tsk bakpulver. 
(Detta vispade jag ner i första ingredienserna med elvisp). 
Häll över i en smörad (med kokosolja) form i ugnen på 175 grader i ca 35-40 minuter. 

Ha det gott
Lene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar