tisdag 10 mars 2015

Ååååhh min älskade träning!

Äntligen fick jag träna..ÄNTLIGEN!!
Jag vet många som hade gått iväg efter en förkylning bra mycket tidigare än vad jag gjort, att jag kanske är lite löjlig som väntar så pass länge eller tills jag är så pass bra från förkylningen/hostan eller vad det månde vara.
Men jag känner också min egen kropp bättre än någon annan och jag vet om att väntar jag inte tills jag är så pass frisk från vad jag drabbats av, så kommer det slå trefalt tillbaka på mig. Smärtan i kroppen kommer att öka, jag har större risk att få någon följdsjukdom. Så tack men nejtack. Det vill jag inte.

Idag blev det ett lättare pass på endast drygt 30 minuter. Men ojojoj så härligt det var.
Crosstrainer som uppvärmning
Och sedan körde jag plankan, armdrag med gummiband, situps med gummiband, sidositups
Avslut med min yoga.

Nu har jag ätit en god sallad på kyckling och massor med frukt och grönt som jag faktiskt handlade innan jag körde hemåt.
Väl hemma tog jag på Zeth direkt och gick en lång runda med honom. innan jag satte mig och åt min sallad. Nu stundar kaffe på altanen minsann. I solen!!

Ha det gott
Lene
1 kommentar:

  1. Du är klok du som lyssnar på din kropp! Varför glömmer jag det titt som tätt ;) Yogan ja, jag är riktigt nöjd och kämpar på. Visst kallar latmasken fortfarande med jämna mellanrum men jag gör mitt yttersta på att inte lyssna på det örat :)
    Kram Maria

    SvaraRadera