tisdag 13 januari 2015

Nää, nu får det vara nog!

Nej, nu börjar jag bli trött på detta. Hostan gör mig tokig. Har jag tänkt göra något så får jag hjärtklappning direkt och blir nästan andfådd, jag hostar, jag snörvlar, jag sover urdåligt pga hostan som pågår natten igenom nästan. Jag är trött på detta!! Be gone..
Det försvinner förhoppningsvis snart. Det hoppas jag för jag vill jobba och jag vill träna!

Ännu en dag i lugnets tecken. Visst blir det så..jag kan ju inte göra något annat, jag orkar inte göra något annat än ta det lugnt.

Jag har så smått börjat plocka undan julen. Det tar lite tid när inte orken finns där, men det gör inte så mycket. Men oj vad mörkt det känns när man släcker ner granen och tar bort adventsstakarna. Visst kan du ha lamporna tända i fönsterna hela tiden, men det har du ju inte. Lite lustigt faktiskt för adventsstakarna har många tända hela dagen men inte vanliga lampor.
Vi människor är lite lustiga med vissa saker kan jag tycka.
Adventsstakarna står fint på bordet och väntar på att bli nedpackade i lådorna. De står i förrådet, så jag får be J ta in dem så allt kommer på plats.

Vi skulle behöva städa av här hemma, men det får faktiskt vänta. Ingen av oss har orken till det just nu. Vi är lite klena familjen allihopa här. J börjar bli förkyld, El har problem med sin mage för tillfället och jag är som jag är. HAHA vad tråkiga vi är. Ja..så blir det ibland.
Men det rättar snart till sig ska du se. Lite vila och lugn, massor av kärlek så blir det bra.

Ha det gott
Lene
Tigger?! Jag?! Aldrig!!1 kommentar:

  1. Dag 14 här med hosta och heshet. Känner mig dock något piggare idag, men utan mannens energi skulle det inte ha blivit något gjort. Nu känns det som om jag måste ha ett miljöombyte för att komma ur det här eländet! Det är tydligen någon virus som går som tar sin tid att bli av med, men det är ju bara att stå ut!
    Önskar dig snar bättring.
    Kram M.E

    SvaraRadera