fredag 2 januari 2015

Let the day begin!

Det är mörkt...det är blåsigt, riktigt ordentligt blåsigt..det är fredag!!

Det var inte meningen att jag skulle gå upp så här tidigt idag. Jag skulle egentligen bara gå in och se till så El kom upp som hon skulle, sedan skulle jag gå och lägga mig igen. Men så bidde det inte.
Nej, det kunde man väl räkna ut med baksidan att jag inte skulle gå och lägga mig igen. Brukar jag göra så? Neeeej!
Men det gör inget för tänk så mycket jag får ut av dagen istället för att ligga och sussa sött.

Tanken var att jag efter att jag varit hos optikerna lite senare skulle till jobb och träna innan jag börjar jobba klockan 14, men jag får nog se hur det blir med det. Jag känner mig inte alls på g idag. Ont i halsen, ont i huvudet och kroppen. Haha ont överallt ju. Men men det är som det är. Förhoppningsvis rättar det till sig lite så jag kan träna något ändå. Jag tar i varje fall med mig grejor om det skulle vara så att jag kommer kunna träna.

Nu när det är nytt år, får man göra lite nya planer. Vad har du planerat för 2015?
Den stora planen är att hålla mig så frisk jag kan, ha så låg smärta som möjligt i kroppen och en av "sakerna" för att infria denna plan är att träna. Så det är min plan "the big picture".

Ha det gott
Lene

3 kommentarer:

 1. Min plan är som din, att försöka hålla mig så frisk som det bara går. Nu startade jag ju som vanligt året med en förkylning, men det får vara årets första och sista!
  I övrigt är nog min plan att försöka ta dagarna som de kommer, njuta av det som går och försöka ta det som är dåligt med jämnmod.
  Ha ha… skulle min man säga nu, som vet att jag har alldeles för lätt att låta känslorna rusa iväg, men som plan så får det duga för 2015.
  Hoppas du kryar på dig till eftermiddagen så du får ett lätt träningspass!
  kram M.E

  SvaraRadera
 2. Hej finaste Lene.
  Tack för dina värmande ord..
  Det är inte alltid så lätt när saker inträffar som man absolut inte räknat med, speciellt inte när det kommer flera på en o samma gång...
  Men som sagt jag ska kämpa på nu :)
  Stor varm kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra plan kära du! Hoppas att du inte blåst bort idag ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera