söndag 21 december 2014

Fotoutmaning vänner emellan!

Då kör vi igång årets sista Fotoutmaning vänner emellan.
Dagens tema är "Året som gått".

Jag håller med Maria när hon skriver att familjen är det viktigaste. Det är det. Det är viktigt att familjen är trygg och mår bra. Inte alltid det blir så, men man gör sitt bästa för att det ska så vara.
Ett litet axplock från mitt år som gått är att det började med en ny fin liten bil som vi älskar.
Många långa promenader med min älskade Zeth. Mycket kel med honom. En del banningar (han är ju lite busig ibland även om han är 8,5 år nu).
El tog studenten! En stor händelse för oss alla. Krävde massor med planering men var oerhört roligt. Och en nöjd tös i slutändan vilket var målet.
Em's graviditet, inte så lätt för henne alltid (och därav automatiskt inte så lätt för oss eller M alltid): Men hon har varit tapper som få och kämpar sig igenom det jobbiga och ser glädje i att snart kommer det en liten kille till i familjen. Vi längtar!
I november började jag arbetsträna på världens bästa gym och jag har världens bästa chef. Jag stortrivs och hoppas verkligen jag kan stanna där.
Jag kämpar med min sjukdom, min smärta.  Det är en evig kamp men jag ger inte upp, jag ger aldrig upp. Jag har aldrig gett upp vid svårigheter och hinder tidigare och jag kommer inte  ge upp nu heller. Hinder är till för att övervinnas!!
Mitt år har också präglat enormt mycket av träning. Det har blivit en del av mitt liv och det mycket för att jag mår så enormt mycket bättre gällande min smärta, när jag tränar regelbundet. Det gör mig glad, lycklig och en bättre människa.
En liten summering av Lenes år. Mitt år som gått..

Vill du läsa om fler bidrag om "Året som gått" kan du titta in hos Maria.

Ha det gott
Lene

8 kommentarer:

 1. Att aldrig ge upp, det är vad jsg vill skicka med mina barn ut i livet! Fin skrivet! Och vad härligt med barnbarn 2015, du har ett stort år framför dig:)!

  SvaraRadera
 2. Att aldrig ge upp - ett bra ledord. Ett litet barnbarn påväg, livets bästa dessert. Önskar dig en fin söndag. Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Underbart!
  Och att aldrig ge upp, det är bra. För då klarar man det mesta=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Så härligt att höra din inställning. Att du aldrig ger upp. Heja dig. Så roligt att höra om ditt år. Ha en fin fjärde advent. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ditt inlägg lyser av kämpaglöd, härligt! Inspirerande och stärkande ord.
  Ha en fin fjärde advent!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 6. Du har en kämpaglöd som få min vän! Jag hejar på dig i alla lägen och håller tummarna för allt gott i ditt liv.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Du inspirerar med din energi och kämparanda! Härligt inlägg med fina foton!
  Hoppas du haft en riktigt fin adventssöndag!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 8. Härig energi i ditt inlägg o att inte ge upp - heja dig!!!!!

  Energikram - Tatjanis

  SvaraRadera