lördag 16 augusti 2014

Vadan detta?!

Nu vill jag ha en period med lite mindre ont tack så mycket!
Jag är lagom trött på att ha j-ligt ont hela tiden, huvudvärk var och varannan dag. Det är tråkigt att ha det så. Men..jag får väl bara gilla läget och göra det bästa av det som jag brukar. Japp! Det är nog så det får bli.

Idag är det lördag. El kommer hem senare idag så det blir middag för tre (igår blev det bara J och jag).
Vad ska vi äta? Hmm..jag får fundera en stund.

Jag funderar också skarpt på om det står träning på mitt schema idag. Jag tror nästan det gör det faktiskt, men jag får vänta ett litet tag innan jag beger mig för min huvudvärk måste lugna sig först. Men träning blir det nog.

Idag ska vi också sätta upp en Stringhylla vi har köpt begagnad. Stringhylla har vi velat ha hur länge som helst men de är svindyra att köpa nya så vi har inväntat att någon ska sälja sin. Nu har det hänt och nu är vi stolta ägare till en mindre hylla med fyra träfanerade hyllplan och svarta sidostycken. Den är i fint skick för att vara 60 år gammal och har fått en uppiffning av oss i form av lite möbelpolish.
Bild kommer senare när den är uppsatt i köket.

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Åhhh stringhylla med 4 hyllplan . Lyckost !! Jag hittade en , inte så fin med två hyllplan och nu har jag tänkt fixa en 50talshörna någonstans i huset. Letar grejor på loppisar. Tyvärr har vi kastat sådana som vi ärvt. Det är lustigt. . . . man kastar gamla saker och sen vill man ha tillbaka dem. Fast å andra sidan, man kan inte spara på allt.
    Ska äntligen komma igång med mina morronpromenader med Ajax. Det har inte varit någon ordning på dem i sommar eftersom både man och hund har vaknat före mig. Funderar på simning också. Behöver verkligen.
    Ha en fin helg utan huvudvärk hoppas jag. Kram Eva

    SvaraRadera