lördag 22 mars 2014

Vilken lördag!

Min älskade make är inte hemma idag men vilken lördag!
Jag gick upp samtidigt som honom imorse och när hans kompis hämtade honom så gick jag ut med Zeth på en längre morgonrunda. Hur skönt som helst.
Kom hem, bytte om och körde till gymmet. Shit vilket härligt pass det blev. Svettades som aldrig förr men ojojoj vad härligt det var.
Uppvärmning: Crosstrainer ca 20 minuter med olika motstånd.
Olika situpsövningar för de inre, små magmusklerna med och utan pilatesboll, benspark bakåt "stående" på alla fyra, knäböj på balansplatta.
Avslut: min yoga naturligtvis

Nu har jag fått i mig lite frukost och ska strax  hoppa in i duschen. Sedan bär det av in till stan för att lämna El som ska hjälpa en kompis vara bartender ikväll.

Jag önskar dig en underbar lördag.

Ha det gott
Lene


2 kommentarer:

  1. Vilken energi ditt inlägg utstrålar kära du! Härligt! Och tack för dina fina ord. Det är tomt och tungt nu men vi vänjer oss snart och jag följer gärna med på dina hundrundor. Kan man boka in sig på en kvällsrunda på måndag kanske ;)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Här blev det också en härlig lördag, men mitt träningspass bestod bara av en runda med barnbarnet i barnvagnen och så var det faktiskt ett riktigt tungt pass att gå på kalas och äta fyra olika tårtor. Även om jag inte blev svettig så fick jag vila ut i soffhörnet efteråt.
    Kram M.E

    SvaraRadera