fredag 19 oktober 2018

Underbart och så vackert!



Då var det fredag igen och helgen närmar sig med stormsteg.

Jag vaknade redan vid 3.30 men lyckades somna om vilket jag är glad för. Jag vaknade när Jörgens larm ringde men låg kvar och pratade med honom lite. Jag gick faktiskt inte upp förrän han hade kört till jobb. När säng-yogan var avklarad kände jag att det var dags att gå upp. Sagt och gjort, på med paltorna, borsta tänderna, fixa kaffe och sedan ut en liten promenad. Jag måste ju tänka på utmaningen vi har i skolan.

Det är fantastiskt skönt väder ute. Det var bara +2,4 grader när jag gick ut, men det blåser ingenting alls och solen var på väg upp. Underbart och så vackert!

Det blir en härlig fredag känner jag. Jag har ingenting planerat men jag har ändå planer på att gå ut en runda till under dagen. Min yoga ska ju också göras plus vila ska också till.

Vi ska passa Hailey i helgen för Ellinore och Daniel ska iväg till en stuga med kompisar och det är bara för vuxna. Det behövs det med, så därför passar vi henne. Vi har inte direkt bestämt någonting vi ska göra, så vi får se vad vi hittar på. Det beror nog lite på vädret också känner jag. Det visar sig nog.

Ha det gott
Lene



2 kommentarer:

  1. Skönt att du kunde somna om ;)
    Jag vaknade vid 07 men lång kvar i sängen ett tag till ;)
    Idag blir det träning för mig, annars inget mer bestämt :)

    Så mysigt att passa lilltjejen<3

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Äntligen helg! Den sista bilden är magisk, vad duktig du är!! Kram Anna

    SvaraRadera