onsdag 8 augusti 2018

En "normal" vardag!Kan jag inte sova går jag upp. Oavsett hur trött jag är. Det är inte lönt att ligga kvar jag somnar inte om ändå. Upp och fixa lite kaffe. Så kan jag hålla Ellinore sällskap innan hon kör till jobb.
Sedan blir det en promenad. Och därefter yoga på altanen. Först kaffe.

Min kalender gapar tom denna dag och det är jag rätt så glad för faktiskt. Först och främst för att jag behöver vila kroppen och sedan för att det ska bli mellan 30-32 grader idag. Så jag kommer inte få mycket gjort idag inte. Skönt faktiskt.

Det blåser lite ute men jag ska strax ut och promenera. En skön promenad tidigt på morgonen skadar aldrig. Eller tja tidigt och tidigt. Nåja, jag säger tidigt i vilket fall som.

Nu har de flesta börjat jobba igen och vardagen återställer sig till det "normala". Det lunkar på i gamla spår för många. Är det så för dig? Hur ser en "normal" vardag ut egentligen?
Alla har vi olika vardagar.

Vakna sakta är melodin på min förmiddag iaf. Det är ett måste för att jag ska fungera resten av dagen.

Ha det gott
Lene


2 kommentarer:

 1. Så skönt med en lugn dag, hoppas det blir riktigt bra för dig<3

  Ja det lunkar på rätt bra för mig, men så trivs jag så himla bra på min arbetsträning. Väldigt lugnt och avspänt på min arbetsplats. Och riktigt bra arbetskompisar, roliga och snälla :)
  Och så umgås med voovar på det, är ju på ett hunddagis :)
  Jobbar till 15 idag.

  Ha en fin dag!

  Sv: Tack så mycket för din kommentar, det värmde :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. En morgonpromenad skadar verkligen inte! :D

  SvaraRadera