söndag 19 juni 2016

Kvalité i livet!

Vid vissa tillfällen önskar jag att jag inte hade ont. Igår kväll var ett sådant tillfälle. Vi var hos Micke och Nina och var tvungna att köra hem mycket tidigare än vi först hoppats på och det pga att jag hade så ont. Men det är så det är. Inget att göra något åt. Det blev sängen direkt när vi kom hem.
Men vi hade jättemysigt under tiden vi var där och jag måste säga att vi var där ganska många timmar ändå. Vi kom dit vid 14.30 ungefär och vi körde hem vid 22.30. Nåja, det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Även om jag har denna sjukdom så anser jag att jag har kvalité i livet. För vi ser till att ha kvalité. Det blir ju vad du gör det till. Jag har en familj jag älskar och som älskar mig. Jag har vänner som jag älskar att umgås med och jag ser till att njuta av livet, trots allt. Precis som det ska vara.
Idag är en ny dag och jag hoppas på lägre smärta. Den är inte lägre än men jag hoppas det kommer. Jag hade en tanke att jag skulle iväg med Ulrika och träna vid 9, men jag valde att ta sovmorgon istället. Jag får träna imorgon istället. Eller kanske senare idag. Det beror på min smärta.

Men morgonpromenaden med Zeth är avklarad och nu sitter J och jag och njuter av en kopp kaffe i lugn och ro.

Ha det gott
Lene1 kommentar:

  1. Visst är det tråkigt att behöva ändra planer pga smärta och sjukdom, men det viktigaste är att inte låta bli att göra saker! Att redan innan bestämma sig för att det nog inte går och att jag nog inte orkar. Du är en riktig kämpe!

    SvaraRadera