fredag 14 augusti 2015

Det susar i säven!

En blåsig men solig och i stort sett molnfri morgon går jag en skön runda med Zeth.
Och vet du vad, det är fredag! Men det har inte så värst stor betydelse för mig. Jag är ju ledig! Men för dig kanske det har större betydelse för det betyder ju i så fall att den lediga helgen närmar sig med stormsteg.

Idag ska jag iväg och ha lite egentid på salongen. Lite finlir så att säga. Direkt efter det ska jag till gymmet och rolla en stund. Jag ska även träffa min nyfunna vän Bodil som kommer och hälsar på mig på gymmet. Prata med min underbara chef Marie får jag ju också göra. Mys mys.
Tja..annars är det nog rätt så lugnt denna fredag. Jag ska hantlanga till J när han lastar släpen med Em och M grejor vi har förvarat här, för imorgon bär det av till Broby för att hjälpa dem flytta. Då flyttar de till huset i Glimåkra. Det ska bli spännande att se det.
Jag ska dock inte hjälpa till med själva flytten utan jag ska ta hand om L. Och han kryper nu så jag lär väl få jaga den lille rackaren hihi.


Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Låter som du har att göra i helgen:)! Hoppas det fina vädret håller i sig, jag ska ju tillbringa ett dygn utomhus och fotografera!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera