tisdag 23 juni 2015

Ibland blir man allt lite trött!

Ujuj jag vet inte vad jag ska säga om detta. Det känns inte helt hundra för tillfället. Hög smärta och den minskar inte. Jag har ingen aptit. Ja jag vet inte, men det blir väl bättre.

Idag skulle jag egentligen shapa men jag har faktiskt avbokat det. Jag har på tok för hög smärta i kroppen just nu och det känns inte som det bästa alternativet att utsätta kroppen för något då.
Dessutom har Zeth hållit mig vaken halva natten känns det som pga sitt kliande. Han tog en massa mat från Micke och Ninas hund Fox i helgen, också att han var i en påse och rotade som han inte skulle. Så han har fått i sig en del han inte borde, därav kliandet. Det lugnar sig men är jobbigt (både för honom och oss. Nog mest för honom) medan det håller på. Så jag är lagom trött idag.
Nej minsann nu har jag gnällt färdigt. Sorry...

I eftermiddag när jag slutat blir det till att köra hem och vila tills El slutar jobba. Strax därefter ska hon köra mig till J's jobb för vi ska in till stan när han slutat. Han ska prova olika ryggsäckar.
Annars inget alls planerat denna tisdag.

Vad händer hos dig?

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Ibland är det bra att gnälla, det känns oftast liiite bättre efteråt. Hoppas värken ger med sig och hunden lugnar sig.

    SvaraRadera