måndag 11 maj 2015

Ny vecka..nya härliga möjligheter!

Detta är andra morgonen jag vaknar med enbart "normal" huvudvärk, vilket känns helt underbart.
Och inte blir det sämre av att det är superfint väder. Ååååh vad jag älskar när det är så fint väder. Det gör så enormt mycket på humöret och allting.
Ny vecka innebär ju alltid nya utmaningar.
Idag ska jag och shapa innan J kommer hem vid 14.30 (han jobbar 6-14 denna veckan. Sista veckan för denna gången med skift).
Ikväll ska jag jobba. Det ser jag fram emot.

Efter jag varit ute på morgonrundan gick jag bort till granngatan för att kolla på ett par flipflop som en tjej säljer pga hon köpte dem men sedan blev hon gravid och fötterna svullna så nu kan hon inte ha dem. De är helt nya och oanvända, prislapparna var kvar.  De kostade mig 20 kr och det tyckte jag var helt ok för ett par flipflop som har kostat tjejen 199 kr. Jag köpte dem!
Så här ser de ut:
Nu har jag ätit lite frukost, laktosfri Verum vaniljyoghurt med cashewnötter, färska vinbär, björnbär, blåbär och hallon. Vatten till det. Mumsfillibabba.

Ha det gott
Lene1 kommentar:

  1. Den där frukostskålen ser riktigt lockande ut. Jag är så glad för mina bär i frysen som nu blir läckert tillbehör till morgonfilen. Hoppas verkligen att det blir mycket skogsbär i sommar. Det är så kalla nätter här och nu blommar ju det mesta.
    Fina flipflops. Toppenskor att hoppa i på sommaren.
    ha en toppenvecka. Kram Evai

    SvaraRadera