söndag 10 maj 2015

Fotoutmaning vänner emellan!

Denna regniga, gråa söndag är det åter dags för vår härliga Fotoutmaning vänner emellan.
Temat denna veckan är "In my mind". Hmmm...ojojoj 
Ja i denna hjärnan snurrar det mycket. Vilket ska jag välja?!
Jag väljer att fokusera på det fina och härliga. Två tankar i mitt huvud kommer jag att bjuda på just denna dag.

För 24 år sedan föddes en underbart fin liten flicka som var vår första dotter. Hon fyller år idag och därför är hon "In my mind" hela dagen. Grattis till dig min älskade dotter. Jag älskar dig massvis.
Det andra jag har mycket i mina tankar just nu är väntan på sommaren.
Kosläppet i Klågerup är ett steg närmare sommaren och det gör mig lycklig. Dels för att min smärta blir mer uthärdlig på sommaren och dels för att jag fullkomligt älskar denna årstid.
Som jag tidigare berättat älskar jag alla årstider. De har alla sin charm, men sommaren ligger mig varmt om hjärtat. Så här bjuder jag på lite bilder inför sommaren. Dock med lite regndroppar här och där och gråa moln, men det är ju sommar det med.
För fler fina bidrag titta in hos Maria.

Ha det gott
Lene


7 kommentarer:

 1. Sommaren och kärleken till en dotter.
  Kan inte bli bättre!

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 2. Barnen är viktiga och alltid med i ens tankar och jag tänker att en dag som den här så blir det extra många tankar. Och sommaren - visst är den ljuvlig. :-)

  SvaraRadera
 3. Familjen och barnen är viktiga och härliga att tänka på. Sommaren likaså. Härligt bidrag. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Härliga tankar du har, familjen och sommaren - kan det bli bättre:) Viktigt med nära och kära och mysigt med sommaren. Jag är också en person som gillar alla våra årstider och speciellt skiftningarna dem emellan, men visst är sommaren härlig! Och våren, om den inte är som idag, regnig och stormig.

  Ha det gott!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 5. Grattis till Em och grattis till Er som har en så förtjusande dotter! Klart att hon är i dina tankar en sådan här dag och säkert är hon det alla andra dagar också. Sina barn bär man alltid med sig i hjärta och tanke, mer eller mindre…
  Ja, nu får allt försommaren komma innan jag blir otålig!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 6. Blir alltid så inspirerad till att träna när jag klickar in här, det är det första jag möts av. Och det är bra pepp för mig det vill jag lova. Just nu kör jag plank-utmaning, så om ett litet tag blir det 60 sek plankan.

  Fint med tankar på din dotter! & kosläpp ja det ger energi det. Jösses, var på mitt första i år och det var så att jag skrattade högt när jag såg kossorna skutta runt.

  Fin söndag till dig.

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder! Det känns inte som om sommaren har så bråttom i år... Grattis till både dig och dottern!

  SvaraRadera