torsdag 7 maj 2015

Det börjar bli tröttsamt!

En blåsig, mulen torsdag vaknar jag upp och upptäcker att jag än en gång har huvudvärk.
Detta börjar bli lite tröttsamt, men vad kan jag göra? Tja..säg det.
Håll tummen för mig att huvudvärken lägger sig..

På med kläderna, ut med Zeth på morgonrundan som trots blåst var skön att gå. Nu sitter jag med mitt kaffe och har även ätit frukost (havregrynsgröt med agavesirap, kanel och laktosfri mjölk). Huvudet värker, ont i magen, ont i kroppen.. Nääää sånt smäck nu får jag sluta gnälla. Det är ju inget kul alls att läsa. Men i perioder behöver man få ur sig lite gnäll och jag verkar ha en sådan period nu känns det som. Usch nej, nog om detta tradiga.

Efter dagens insats på jobb är det åter dags att shapa. När det är klart handla och sedan  hem och plocka iordning inför morgondagen. El får hjälpa mig med detta tror jag. Jag tror inte jag fixar det själv.

Ha det gott
Lene
3 kommentarer:

 1. Det kanske är en sådan dag idag. Här är en till med huvudvärk ;)
  Ta hand om dig!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ibland är det skönt att bara få ur sig allt, jag tror på att heta ut istället för att ständigt sucka! Och i morgon är en annan dag!

  SvaraRadera
 3. Klart att man måste få klaga ibland när man inte mår bra! Att alltid hålla skenet uppe tär på energin. Hörde om en kvinna som läste bloggar och fick gå till psykolog för hon kände sig så himla misslyckad när hon läste om hur fantastiska liv alla andra hade och hon själv varken hade hälsan eller något fantastiskt design hem.
  Jag förstår henne faktiskt.
  Önskar dig en riktigt fin helg utan huvudvärk och krämpor!
  Stor kram!

  SvaraRadera