måndag 16 mars 2015

Vad gör man då?!

Måndag...ny vecka..fler utmaningar..

Vad har du i tankarna denna måndag?
Jag har lite för hög smärta för tillfället för att tänka på något annat än att vila och ta det lugnt.
Lugna promenader.

Lite trött på detta är jag. Att jag varit sjuk två gånger under en kortare tid gör inte saken bättre,  men det är bara att kämpa vidare. Kämpa kämpa! Mycket annat är faktiskt svårt att göra.
Visst kommer det stunder och dagar när jag bara vill lägga mig ner och ge upp, det är inte det roligaste att ha konstant smärta. Hela, hela tiden en hög smärta. Men jag är inte den som ger mig, utan jag reser mig efter att ha haft en  "tyck synd om mig själv"-stund och gör det absolut bästa av den situation jag har och befinner mig i. Det är liksom jag det.

Jag skulle egentligen vilja träna, men det väntar jag med tills imorgon.
Idag ska jag umgås med min yngsta dotter. Nåja, umgås och umgås, vi ska väl inte göra något speciellt men hon är ledig idag så vi ska mysa hon och jag. Det blir en fin måndag.
Och klockan 14 slutar J så han är hemma tidigt. Vilken härlig dag!
Ja du ser...man måste ju se det bästa av dagen även om man har smärtor eller annat som sätter lite käppar i hjulet ibland.

Ha det gott
Lene


1 kommentar:

  1. Ja du är du och du är en helt fantastisk människa med en helt underbar inställning till livet! Hoppas att du har haft en mysig eftermiddag med E och J och att ni även får en mysig kväll.

    Kram Maria

    Ps. Och tack för din kommentar :)

    SvaraRadera