tisdag 24 mars 2015

Tisdag..sköna tisdag!

Jag vaknar på gott humör. Vad härligt!
Tills jag tittar ut genom fönstret.. Grått och mulet, ingen sol. Nåja, det är bara att ta på sig och ta Zeth på morgonrundan. När jag håller på att ta på mig jackan tittar jag än en gång ut genom fönstret och ser vad? Det regnar! Jaha..då ska det bli en sådan dag idag. Men det gör inget! Det är ju tur att jag har kläder så jag kan rätta mig efter väder, eller hur?! Lite mulet väder och regn ska inte få mig på sämre humör. När jag kommer ut så upptäcker jag att det är jätteskönt ute. Det blåser inte och det är ju en sak som är positiv i det hela.

Nu tar vi tag i denna dagen med stor entusiasm och gör det bästa av det. 

Planen är att jag ska träna efter jobb och som det känns så är det så det blir. Jag förbereder mig på detta så hoppas vi på det bästa.
Något annat har jag faktiskt inte planerat denna mulna, regniga tisdag. Vad har du planerat?

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Tänk så olika det kan vara. Här har varit en strålande vårdag +14 gr. Jag har trädgårdsfixat nästan hela dagen. Det känns i ansiktet ikväll , för att inte tala om låren. Jag klippte nämligen ett litet äppleträd och klev uppochner på stegen flera gånger. Tala om träning.Du är så duktig med din träning. Önskar jag hade energi till det. Det blir mest hundpromenader. Jag har ju 2,5 mil till stan och det är nog där det tar emot. Men trädgårdsarbetet är inte dumt heller.
    Ha det gott. Kram Eva

    SvaraRadera