måndag 14 juli 2014

Spännande måndag!

Ny vecka, nya utmaningar!
Då var det måndag morgon igen. Vädrets makter är väl inte direkt med oss idag, men det kan de ju inte heller vara varje dag tänker jag.
Lite, lite synd är det dock, för idag ska El och jag med min kära svägerska Camilla och hennes barn till Tirups Örtagård och fika, men det kommer att bli supermysigt ändå. Det ska bli riktigt spännande eftersom jag aldrig varit där tidigare.

Annars har jag faktiskt inte bokat in något annat denna dag. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt i dagarna och vila kroppen. Det blev väldigt mycket länge sittande fredag/lördag så smärtan har ökat i kroppen. Då gäller det att lyssna och ta det lite lugnt och träna vilket jag gjorde igår.

Igår kom även bästa grannarna Maria med familj hem efter semestern och titta vad vi fick av dem för att vi tagit in posten under tiden de varit borta. Jag har sagt det innan och jag säger det igen.
Vi har världens bästa grannar!!
Att få så mycket fint som vin och italiensk pasta enbart för att man tar in posten. Det du!


Tackgåva från kära Maria med familj

Jag vill ju även passa på att gratulera Tyskland till vinsten i fotbolls-VM igår. De har imponerat, i varje fall på mig.Bild lånad från GoogleEfter en skön morgonpromenad med Zeth är jag hemma igen sedan en stund tillbaka.
Dricker mitt kaffe, äter frukost och njuter av morgonen. Snart är det dags att göra mig iordning för att vi ska bege oss till svägerskan.


Ha det gott
Lene


1 kommentar:

  1. Tänk att vi också har världens bästa grannar :)
    Kram Maria

    SvaraRadera