tisdag 8 april 2014

Morning has broken!

Ingen dimma...ingen sol heller. Men de har ju lovat lite tradigt väder denna veckan så det är väl bara att gilla läget, eller?!
Jag gillar att gå ut och promenera ändå och det har jag och Zeth precis gjort. Riktigt skön morgonpromenad blev det. Det är så härligt att gå och titta på alla buskar och träd som knoppar ut och filosofera, prata med Zeth lite.. Härligt, me like.

Idag ska jag lämna in den stora bilen så den får lite sommarfötter på sig. Plus att den behöver två nya däck (ja sicket smäck, men de slits ju de rackarna). Sen är det gjort, då behöver vi inte tänka på det förrän i november igen och det är låååångt dit. Först kommer en underbar sommar!!
Annars är min dag nog rätt lugn tror jag. Jag ska inom affären och handla lite smått för Em och hennes familj kommer och äter middag ikväll och det vi har hemma räcker inte till tre personer till (om de nu tar W med sig, det vet jag inte än). Det ska bli mysigt. Alla samlade så här en tisdag. Det tråkiga är att J jobbar över ikväll, så han är inte hemma förrän vid 20.30 och då har de förmodligen kört hemåt.

Ha det gott
Lene
1 kommentar:

  1. Ja fy vilket väder. Var ute i fm. på hund och katt promenad i ösregnet. Men skönt är det. Tack för dina små kommentarer hos mig. Nu slappar jag i soffan med tända ljus. Kram på dig

    SvaraRadera