måndag 3 februari 2014

Måndag igen!

Så var det ny vecka..nya utmaningar.
Vad händer en dag som denna?
Först och främst var jag ute med Zeth. Vackert som aldrig förr i naturen, väldigt dimmigt, kallt, kavlugnt. Men åååhh så skönt. Det är attans att jag inte kan gå en riktigt, riktigt lång runda för då hade jag gjort det. Dock är det väldigt halt. Igår kväll när El och jag var ute med Zeth var det snorhalt överallt. Det var t.o.m så Zeth gled runt. Nu på morgonen var det något bättre för de har saltat en del. De är inte så värst snabba på att salta och ploga i denna byn. Det är inte alltför hög prioritet på det tyvärr. J kom till jobb som han skulle vilket var skönt. I vilket fall som är det jätteskönt ute.

Igår satt vi och planerade lite gällande El's student. Skrev ner lite, pratade om vad vi ska bjuda på. Hur vi ska ha det på altanen med tält och annat. Det är mycket som ska planeras, men det är kul. Det är riktigt kul tycker jag. Dock krävs det mycket planering.

Idag händer inte mycket för mig. Jag skulle egentligen till smärtteamet men det blir inget med det. Tanken var att jag skulle träna också men det blir inget med det heller. Just nu känns det som jag bokar om allting hela tiden. Men..inte så mycket att göra åt det. Jag får kanske köra en liten hemmaträning istället.


Ha det gott
Lene


2 kommentarer:

  1. Samma vädertyp här och även halt som 17 på vägen. Tur att ni har roliga saker att planera som lättar upp allt. Synd att din kropp inte är okej. Du får ta det försiktigt.
    Ingen fara med mitt garn för det var bara restgarn. Och nu har jag tagit till några andra restgarner och de räcker.
    Ha det bra ! Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Ja igår var det också snorhalt på lilla vägen vid vårt hus. Kunde åkt skridskor på den. Men här görs inget på våran väg uan var och en får sanda och bonden kör plogen. Men inne i byn sandas det. inget salt alls. Gud va roligt med student till våren. Ha nu en riktigt bra vecka kram från Maria

    SvaraRadera