torsdag 30 januari 2014

Är det sant?!

Det är frågan man ställer sig. Ja jisses vad det kan blåsa länge. Det har ju säkert blåst ett par veckor nu känns det som. Nu kan det faktiskt få lov att sluta. Jag vill också njuta av detta vädret utan blåsten!
Jag har ännu inte varit ute med Zeth eftersom jag väntar på att El ska bli klar och gå till praktiken så tar jag honom samtidigt. Därför vet jag ännu inte hur det känns där ute. Men jag ser ju..och det blåser. Och det är -4,3 grader. Brrrrrr
Nåja, det är bara att packa på sig och gå ut. Skönt ska det ändock bli.

Idag ska jag hem en sväng och prata med bästa Nina. Vi bor båda i samma by så det blir att promenera vilket inte gör mig ett enda dugg.
Annars blir det vila för mig..igen..hihi. Just nu skriker kroppen åt mig att ta det lugnt så det är nog det jag får göra.
Men, jag har bestämt att jag ska träna på gymmet nästa vecka. Jag ska ta ett lätt pass så är det bara. "Punkta slutt" som en väninna till mig sa en gång eller två.

Morgonkaffet skvalpar i koppen och jag sitter och skriver och njuter. Visst är livet härligt ibland?!
Problem man har till trots så är livet underbart. Man ska njuta av varje sekund man har på denna vackra jord med sina nära och kära.
Jag önskar dig en riktigt fin dag.


Ha det gott
Lene
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar