onsdag 1 januari 2014

1 januari 2014!

God Fortsättning!

Nytt år, nya utmaningar. Har du något nyårslöfte?
Det har inte jag. Jag ger inga nyårslöften nu för tiden för man har så svårt att hålla dom. Har jag något så är det att jag ska göra detta året till ett riktigt bra år, men det kan du inte styra över helt och hållet, så det är knappt mycket lönt att ha ett sådant löfte.
Men det stämmer..jag kommer att försöka göra 2014 till ett riktig bra år. Jag fortsätter med min träning. Jag kämpar på för att få ned min smärta i kroppen och jag hoppas att alla håller sig friska och glada.
Men..som jag sagt så många gånger tidigare... En dag i taget!!
Mitt motto, mitt mantra och så kommer det fortsätta vara.

Därför ser jag inte längre än att det i nuet är den 1 januari 2014 och detta kommer vara en dag i vilans tecken tror jag. Det känns ordentligt i kroppen att jag satt mycket igår.

Men vilken trevlig kväll vi hade igår. Supergod mat, god dricka, gott sällskap. Precis som det ska vara!
Vi spelade nyårsspelet (som julklappsspelet fast på nyår då alltså) och spelade ett annat sällskapsspel som jag tror heter "Med andra ord". Maria och jag var ett lag och vem vann? JO Maria och jag naturligtvis! Pratade och hade en supermysig nyår. Tack Maria och J!
Jag hoppas du får en lugn och skön första dag på året.


Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

  1. Det var väldigt trevligt att träffa er igår. Men vad kan bli fel med god mat och gott sällskap. Hoppas du inte har för ont idag. Vi gick en super lång runda med Tippen vid middagstid. Kändes skönt att den rundan gick bra. Nu håller vi oss inne i kväll också. Hur är det med Seth har han hämtat sig? Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Tack själv Lene! Det var jättetrevligt att ha er här och vi var ju hur duktiga som helst på att beskriva ord :)
    Kram Maria

    SvaraRadera