fredag 27 december 2013

Fredag igen!

Så går julveckan mot sitt slut. Hysterin lägger sig lite. Förutom mellandagsrean då alltså. Ska du gå på rean?
Jag ska inte gå. Jag går av princip inte på mellandagsrean för det är så enormt hysteriskt. Folk är som tokiga. Då kan jag lika bra handla det mesta av det jag vill ha från nätet, vilket är mycket lugnare för hjärtat.

En sprängande huvudvärk har lagt sig hårt fast i min knopp. Och i kropp härjar smärtan på sina ställen. Jaja..det är ju inget ovanligt.
Jag tog en längre runda med Zeth för en stund sedan för att se om det blev bättre. Det blev det inte.
Men det var en skön och välbehövlig runda vilket som.
Det blåser och är lite småkallt, men ack så skönt. Det är alltid skönt att komma ut och röra på sig lite. Motion är bra! För både kropp och knopp! :-)

I eftermiddag ska jag och klippa mig. J tycker jag ska ändra frisyr. Han tycker inte riktigt om den frisyr jag har. Hmm..får tänka på det. Hur skulle jag då ha det? Ja det vet han inte.
Efter frissan ska El och jag möta upp min syster. Hon ska sy El's studentklänning, så vi ska titta på mönster till den idag. El har en idé om hur den ska se ut, men man behöver ju mönster ändå. Ja jag vet inte för jag är urkass på att sy kläder, men min syster är duktig. Den ådran har hon fått från min mormor. Hon var en riktigt duktig sömmerska. Hon sydde balettkläder och de mesta av sina egna kläder. Jag kommer ihåg att hon sydde min första avslutningsklänning. Ungefär som en hängsleklänning, vit med bruna prickar hihi. Min syster hade en likadan på sin avslutning (hennes andra då). En liten avstickare, sorry.
När vi är klara på Stoff och Stil så ska El och jag till IKEA och handla några lister och en "innerlåda" till våra besticklådor. Vi fick en fin knivlåda av El i julklapp och ska komplettera lite till den.
El ska ut med kompisar ikväll, så jag kör henne till dem efter IKEA och sen ska jag handla lite. Därefter är min aktiva dag avklarad. Sen blir det viloläge som gäller.


Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Ja mellandagsrea kan verkligen vara helt galet och jag brukar undvika det men i år har jag minsann tagit en tur på Emporia och det var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Inte jobbigt alls faktiskt. Sy studentklänning låter förstås roligare än rea. Hon kommer säkert att bli superfin din dotter och du vet att jag mer än gärna står redo med kameran när det är dags :)
    Kram Maria

    SvaraRadera