söndag 25 november 2018

Det måste jag ju få lov!Vilken kväll vi hade igår. Så himla mysigt och trevligt. Matchen var väl inte den bästa, men det var mycket trevligt att gå på matchen och se MIF spela live. Jag har iofs gjort det tidigare och det är alltid lika trevligt.

Det blev en väldigt sen middag när vi kom hem till Ingela och Thomas igen. Men det gjorde inget. De hade förberett en supergod soppa som de kallar oktobersoppa. Jag glömde ju naturligtvis ta bild på den så det får vara så. Men god var den. Där var grönsaker, färs och annat gott i den. Till det serverades uppvispad crème fraîche och brödskivor. Supergott.

Till kaffet fick vi den godaste (och enda faktiskt) saffrankladdkaka jag någonsin ätit. Supergod var den. Vispad grädde, skivade, delade apelsiner och färska hallon till det. Mums vad det var gott. Det tog jag däremot foto på. Haha typiskt mig. Jag glömmer det ena men inte det andra. Nåja.
Nu är både säng-yoga och promenad avklarade och jag sitter och avnjuter mitt kaffe.
Kroppen bråkar rejält med mig, men det är sånt jag får ta när jag är iväg en kväll på trevligheter. Det måste jag ju få lov att göra ibland.

Idag blir det vila, förutom att vi ska till grillplatsen precis bredvid gatans slut med grannarna. Det blev ju igen 10-års fest i somras pga vädret och sjukdomar så vi ska grilla korv, blir bjudna på glögg och vi ska bara ha det mysigt tillsammans med andra i gatan en stund. Du kan tro jag ska klä mig varmt, så jag inte blir kall. Det vill jag absolut inte. That's a big no no.

Ha det gott
Lene1 kommentar:

  1. Åh jag älskar allt med saffran, en sådan måste jag baka en dag :D

    SvaraRadera