tisdag 6 november 2018

Tacksam över livet och allt kring mig!Ledig tisdag och jag tänkte först att jag ska ligga kvar i sängen lite längre. Men så blev det icke.
Nu är jag uppe och har hällt upp min första kopp kaffe. Sitter och njuter av morgonen som ser ut att eventuellt bjuda på lite sol. Jag hoppas innerligt det. Me like you know.

Jag ska lite senare ta en promenad har jag tänkt mig. Min säng-yoga är redan avklarad men däremot inte yoga-passet. Det kommer det med.

Jag har inget planerat idag utan ska bara ta det lugnt. Jag ska tvätta undan lite grann, men annars har jag inga planer. Förutom att jag ska ringa VC kl 8 när de öppnar. Jag har nämligen fått urinvägsinfektion. Jag är född med defekter på min ena njure och mina urinledare och får därmed lättare urinvägsinfektioner plus att när jag får dem så blir de så mycket kraftigare. I vuxen ålder får jag infektionerna mer sällan (sist jag hade det var 2010), men när jag väl får dem slår de på med full kraft. Idag säger ju sjukvården att man ska dricka mycket vatten, dricka citronvatten så man kissar ut bacillerna. Det hjälper inte på mig. För att jag ska bli av med mitt måste jag ha medicin. Så det blir till att ringa VC när de öppnar. Jag är inte sängliggande eller så, men det är himlans jobbigt.

Men först ska jag njuta av morgonen och lugnet. Titta ut genom fönstret och vara tacksam över livet och allt kring mig.

PS. Jag vill bara visa vilken vacker växt Jörgen fick av Emelie och Marcus i lördags (se bild nedan). Riktigt fin.

Ha det gott
Lene1 kommentar:

  1. Hoppas Du får en bra dag vännen! :)
    Vilken himla snygg lampa ni har över bordet :) Gillar den ;)*ler*
    Jag ska nu ta bilen o brumma till arbträningen ;)

    Kramar!

    SvaraRadera