söndag 29 maj 2016

Ibland blir det ju bara så!

När jag vaknade kände jag att jag inte kommer kunna somna om, så det var bara att gå upp. Ta på sig, fixa kaffe, ta mina tabletter och sedan gå ut med Zeth. En skön morgonrunda i härligt väder. Inte superdupervarmt men tillräckligt för att man ska njuta och känna att det är sommar. Solen skiner men det är ändå disigt liksom. Förstår du hur jag menar? Hoppas det. Jag är inte alltid den bästa på att förklara.

Middagen igår blev sååå god. Grillad fläskfilé som var perfekt grillad, råris, sallad på babyspenat, laktosfri fetaost, majs, rödlök och soltorkade tomater i olja och lite gräddfil med vitlök. Till det blev det ett glas rött. Du kan tro det var gott.
Idag blir det lite plock här hemma, städa undan och göra iordning inför morgondagen. Därefter blir det bara att lata sig. Jag har en träningsfri helg så träning blir det inte idag. Inte på gymmet i alla fall. Men jag har fått till minst tre träningspass i veckan och det är jag superglad för. Det är så härligt när det flyter på med träningen och kroppen inte bråkar alltför mycket med mig. Eller jag kanske ska säga huvudet för det är huvudvärken som stoppar mig från att träna. Även om jag har ont i kroppen så måste jag träna, men har jag huvudvärk kan jag inte träna.
Jag har börjat köra kortare pass (oftast i alla fall) och det känns som det är bättre för mig för jag får till träningspass oftare då. Så jag kommer köra på det ett litet tag och sedan utvärdera om det är bättre eller inte. Man måste prova sig fram!

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är! Jag tror på det där med kortare pass och förhoppningsvis fler! Ibland är det tufft att träna, men känslan efteråt och långtidseffekterna ät ju grymma:)!

    SvaraRadera