tisdag 22 mars 2016

En grå tisdag?!

Lite grått väder idag tycker jag. Men det rättar kanske till sig senare.
Jag har faktiskt inte varit ute med Zeth än, så jag vet inte om det är kallt eller hur det känns ute. Jag ska vänta med att gå med honom tills El ska till jobb, så får vi lite sällskap en bit.

Vad händer en dag som denna? Hmm..säg det. Jag ska naturligtvis jobba. Fattas bara annat. J har tänkt han ska göra lite till på projektet här hemma innan han kör till jobb. Nu är det inte så mycket kvar faktiskt, så snart kommer du få reda på vad det är för något. Spänningen stiger.
Efter jobb ska jag hämta ett par skor som Em har köpt till W. Jag missade att hämta dem igår så jag får ju göra rätt för mig och hämta dem idag. Förhoppningsvis kommer jag ihåg det nu när jag skrivit det här. Usch mitt minne är inte alls som det har varit. Men det får man leva med. Det går ändå.
Men nej, annars har jag nog inte så värst mycket mer planerat tror jag. Det räcker väl?! Jajamensan...visst gör det det.

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Videkissar, åh så fint! Jag vaknade i ett vinterlandskap i morse och det snöar lite fortfarande även om det mesta smält bort. Usch!!

    SvaraRadera