söndag 20 december 2015

Fotoutmaning vänner emellan!

Idag, denna söndag i udda vecka är det, skulle jag vilja säga som vanligt Fotoutmaning vänner emellan. Men denna söndag är lite av en sad day tycker jag för det är sista gången vi har fotoutmaningen. Men så är det ju med det mesta..allt har ett slut. Så även vår kära fotoutmaning.
Denna veckas tema är "The Best of...". De bästa bilderna eller de bilder jag tycker mest om från mitt deltagande i fotoutmaningen.
Det måste jag nog säga handlar mest om min älskade familj och mitt hem. Naturligtvis också om min träning. Så här kommer ett litet axplock på "The Best of...".
För fler fina bidrag titta in hos Maria.

Ha det gott
Lene
5 kommentarer:

 1. Ja lite sorgligt känns det men jag hoppas och tror att nya utmaning kommer att dyka upp på ett eller annat sätt. Tänkt vad många härliga bilder och inlägg det har blivit till utmaningens teman! Stort stort tack och en varm kram till dig som varit med i Fotoutmaning vänner emellan!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder. Och det var en underbar utmaning. Det är ju bilder på det bästa man har och gör man vill njuta lite mer av.
  Ha en mysig julvecka. Kram Eva.

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder. Och det var en underbar utmaning. Det är ju bilder på det bästa man har och gör man vill njuta lite mer av.
  Ha en mysig julvecka. Kram Eva.

  SvaraRadera
 4. Fina minnen och fina bilder, synd att det tar slut nu.

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en God jul & Gott nytt år
  Kram Kajsa

  SvaraRadera