onsdag 18 november 2015

Men..vad är detta?!

Det regnar, det blåser och är allmänt tradigt väder. Hallå kom igen nu. Vill vi ha det? Njäeee det finns faktiskt bättre väder än så..

Halsen ömmar fortfarande men det blir inte värre vilket jag ser som en positiv sak. Hostan har däremot ökat, så jag vågar fortfarande inte träna. Och jag behöver verkligen träna pga nu ökar smärtan i kroppen också. Så fort halsen är bättre kommer jag köra igång med något lätt. Inte så mycket cardio för det vågar jag inte. Jag vill inte få upp pulsen för högt. Men lite balansövningar mm kan jag säkert köra. Åhhhh vad jag längtar!!

En blöt morgonpromenad med Zeth är avklarad. Ibland önskar man att man hade torkare på glasögonen. Man ser ju ingenting när det regnar som det gör nu. Nåja, tur det finns lasar (läs torkduk) att torka av dem med hihi.

Ha det gott
Lene

2 kommentarer:

  1. Ruskväder är vad det är, fast idag kom en gnutta sol på eftermiddagen. Oavsett så är det tråkigt. Nu snackar de dessutom att et ska bli kallt och minus...brrrrrr

    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Ruskväder är vad det är, fast idag kom en gnutta sol på eftermiddagen. Oavsett så är det tråkigt. Nu snackar de dessutom att et ska bli kallt och minus...brrrrrr

    Kram Kajsa

    SvaraRadera