tisdag 19 maj 2015

En regnig tisdag..men ok ändå!

Det var fint väder i stort sett hela dagen igår. J och  jag fick gjort en del i trädgården. Bl.a flyttat prydnadsgräs som vi inte vill ha för nära poolen eftersom "vipporna" (blommorna) på gräsen ramlar ner i poolen på hösten. Inte så önskvärt för det skapar så mycket merjobb.
Jag fick klippt gräset, efter att J startat gräsklipparen till mig. Det fixar jag inte själv, men gå runt med den (bensindriven, självdrivande) kan jag göra om jag får vila mellan fram och baksidan. Och det får jag!
På kvällen började det dock regna. Nåja..lite regn har ingen dött av. Lite??!!
Nu regnar det och som det verkar så ser man inte solen i sikte. Vi får väl se.

Igår fick jag även hem varor jag beställt på Addnature häromdagen. Jag besällde 1 par Sanuk och en ny bikini, en Patagonia. Ska det vara ska det vara ordentligt. Hihi, nej skämt och sido det är ett riktigt bra märke, mycket dyrare än de bikini jag brukar köpa, men jag tyckte den var så himla fin. Vad tycker du?Mina nya fina Sanuk


Är den inte fin, min Patagoniabikini?


Idag ska vi köra upp och hälsa på Em igen. Hon fick besked igår att hon inte får komma hem denna veckan. De vill ha koll på henne så hon får stanna. Det har inte blivit värre, men inte bättre heller berättade läkaren efter röntgen igår. Så vi bestämde att vi åker upp och hälsar på henne.

Men först ska jag jobba!

Ha det gott
Lene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar