måndag 9 mars 2015

Vem hade kunnat tro?!

Att solen skulle skina idag! Vem  hade kunnat tro detta?!
Yeeaahh denna underbara stora, gula, runda, varma sak som lyser så fint på himlen. Me like!

Måndag...ny vecka..nya utmaningar. Det blir spännande.
Jag lägger en fin vecka bakom mig och öppnar upp ännu en.. Denna vecka ska jag börja träna igen (wwwiiiii jippi!!) efter min andra förkylning detta året. Jag har nu varit krass vad jag ska under 2015 tycker jag. Det händer väldigt, väldigt sällan att jag blir dålig så tätt inpå som jag blivit denna gången. Så nu är det nock tack. Bl.a mina JP (JuicePlus) ska hjälpa mig att se till det har jag bestämt.

Idag börjar J klockan 14.00 och jobbar till 22.00 ikväll. Skiftet sätter igång denna veckan och håller på i fyra veckor, varav varannan vecka är 14-22 och varannan 6-14. Men det ska nog gå bra.
En tråkig sak i det hela är att jag kommer att få äta själv när han jobbar 14-22, men det har jag gjort innan, så det ska jag väl klara av det med.
Ikväll blir det jobb för min del, 18-20. Det är alltid spännande att komma till jobb vid den tiden. Helt andra personer än på dagarna och full rulle innan passen börjar. Men inte stressigt för den delen faktiskt. Vilket passar mig utmärkt. I love my work!!

Tidigt i eftermiddag har jag ett möte jag måste gå på. Ett uppföljningsmöte med min handläggare. Spännande.

Men nu..kaffe..läsa lite bloggar...frukost... Japp så blir det.

Ha det gott
Lene


1 kommentar:

  1. Visst gör solen underverk för både kropp och själ?! Hoppas du får en bra vecka, kör hår:)!!

    SvaraRadera