söndag 29 mars 2015

Ett svårt beslut!

Jag har fattat ett beslut jag egentligen inte ens vill tänka på men jag måste. 
Den senaste tiden har jag varit mer förkyld och fått annat skit än jag haft på många år (dock ej inräknat de senaste 2,5 åren fyllda med smärta). 
Jag har en tanke att jag gått och tränat för tidigt så det är därför jag blir dålig igen. Jag har kommit igång med träning och sedan kommit iväg ett par gånger därefter och sedan har jag blivit dålig igen. 
Jag har förmodligen varit så koncentrerad på att jag måste komma iväg och träna så inte smärtan ökar vilket den också gör/har gjort när jag inte kan träna kontinuerligt. 

Mitt beslut är som följer..
Hela nästa vecka ska jag inte träna på gymmet utan enbart ta mig ut på promenaderna med Zeth och även egna promenader (dock inga PW). 
So be it om smärtan ökar ytterligare. Då får jag kämpa med det då. 

Ha en fin dag så här första dagen på sommartid. Visst är det underbart?!
(Bild lånad från Google)

Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

  1. Ja sommartid är härligt! Inte roligt att du upplever att bacillerna hittar dig så ofta. Hoppas att lite vila hjälper.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Usch jag känner igen mig så väl. Jag åker också på alla smittor. Nu vet jag ju inte hur din sjukdom fungerar gentemot min reumatism men för mig hjälper vila och åter vila. Jag glömmer bort den när saker fungerar bra och måste påminna mig men när jag lever som jag lär mår jag bättre. På helgen får det endast hända en grej och under veckan går jag upp tidigt så jag hinner yoga och tänja ut kroppen i lugn och ro. Varmt citron vatten på morgonen och tidig kväll. Låter trist men jag mår bättre. Dessutom har jag lärt mig att säga nej och det är riktigt skönt. Stor kram till dig. / Kristina

    SvaraRadera