måndag 26 januari 2015

Det ljusnar...det ljusnar!

På mer än ett sätt ljusnar det tycker jag.
Först och främst, har du märkt att det är ljust längre på eftermiddagarna nu?
För några veckor sedan började det mörkna redan vid 16-tiden, men nu börjar det inte mörkna förrän vid 17-tiden. En hel timme! Visst är det nice?!

Denna veckan har jag bestämt mig för att jag så smått ska börja träna. Men inte förrän tidigast onsdag. Jag kommer att köra ett mycket lätt pass för att få en känsla av hur kroppen reagerar.
Men åååhh så skönt det ska bli att komma igång igen. Jag har ooooont överallt nu. Över fyra veckor sedan jag tränade sist och det är INTE bra för denna kroppen kan jag tala om. Ingen träning alls är inte bra. En gång i veckan är lite små illa men bättre än inget alls för det är riktigt illa. Så nu längtar jag tills jag kan återställa balansen i kroppen.

Idag har jag bytt tider på jobb så jag jobbar förmiddag istället. Vilket innebär att jag börjar kl 10. Jag ska följa med El på ett möte med en syokonsulent (om det fortfarande heter så). Hon har några ämnen hon måste läsa upp och kommer, om det är möjligt, göra det på distans. Mamma är alltid bra att ha med sig hihi

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Javisst är det härligt att vi går mot ljusare tider. Dock tycker jag att vintermånaderna är hemskt tråkiga och att vädret är så råkallt för det mesta. Härligt att du kommer igång igen med din träning, det gäller "bara" att bestämma sej, inte kul att gå och ha ont!
    Ha det gott! Kram/Finas mammis

    SvaraRadera