lördag 10 januari 2015

Blir det fest?

Denna morgon är inte så rolig. Jag har haft en jobbig natt med min hosta. Och jag har insett att det förmodligen inte blir någon ledarfest för mig ikväll. 
En gång om året har scoutledarna (som J är med i) en ledarfest där respektive får följa med. Vi delas in i lag och varje lag har sin uppgift med matlagning, sånghäfte och dukning. Det är en superrolig fest. Och jag kan förmodligen inte gå. I år ska temat bra rollspel. Jag skulle vara grevinnan Inez Gyllenstjärna. Men så blir det inte. Ååhh så ledsen jag är. 
Men det är så livet är. Upp och ner. 
Bit i det sura äpplet och gilla läget. 

Jag ska ta det lugnt och inte göra något ansträngande. J är på möte med ledarna hela dagen och El är hos sin syster och kommer inte hem förrän senare i em så jag är själv. Men det gör inte mig något. 
Det blev ett lite deppigt inlägg att läsa idag. Jag ber om ursäkt för det men jag känner mig lite så. 

Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

 1. Fy så trist för dig att missa en sådan trevlig fest! Både vara sjuk och missa roliga saker är ju riktigt trist, så varför jag du be om ursäkt för att du skriver om det?
  Min hosta är inne på dag 12 och jag är urless på den, så jag ger mig all rätt att klaga lite.
  Hoppas du ändå får en skön kväll i soffhörnet!
  Krya på dig kram från M.E

  SvaraRadera
 2. Till och med den mest positiva måste få lov att känna besvikelse och tillåta sig att inte vara på topp varje dag. Jättetråkigt att du missar roligheterna men gör det bästa av det och mys med te och en varm filt.
  Kram Maria

  SvaraRadera