torsdag 24 juli 2014

Värmebölja!

Det är nog det minsta man kan säga. Vi har en värmebölja som heter duga just nu. Men visst är det härligt?!
Denna underbara värme. Synd man inte kan sitta i solen längre stunder bara. Emellanåt kan man knappt vara ute ens i skuggan. Men det är underbart ändå. Vi får njuta nu på morgonen och framåt kvällningen. Och så mycket vi kan under dagen.

En oerhört skön morgonpromenad med Zeth fick jag till. Det blåste inte någonting och solen sken som om den hade betalt för det. Underbart!
Snart ska jag in till bästa Maria och visa henne lite magövningar tillsammans med pilatesboll.
Min kära mamma kommer hit en sväng efter hon lämnat av min systers barn hemma hos dem. De har varit hos mormor/morfar och farmor/farfar en vecka nu (de delar upp det eftersom det är tre tjejer. Blir nog lite lättare för dem tror jag) och mamma ska lämna dem hos min syster, sedan tittar hon inom här för att bl.a ta med sig W's vagn och matstol. Det var meningen jag skulle passat honom i dagarna men det blir inte så, därför måste de ju ha tillbaka allt eftersom de använder det. Såja då fick du en lång utläggning om för dig kanske onödigt vetande. Men vad gör väl det?!

El ska hjälpa mig städa undan idag och sedan ska vi iväg och handla lite mat till ikväll.
För ikväll kommer bästa Micke och Nina hit på lite samkväm. Det ska bli supertrevligt. Det är det alltid.

Som du ser, så är det denna dag ingen vila och ingen ro..men jag känner mig inte stressad och kommer inte heller att stressa. Finns ingen anledning. Då tror jag nog att jag kommer att svettas bort helt och det vill jag inte riskera.

Förresten, jag har fått fotona från Beloved fotograferingen nu. Jag ska bara ordna till dem i rätt storlek så kommer jag att visa ett axplock här. Det kommer i dagarna. Håll ut!

Ha det gott
Lene
1 kommentar:

 1. Många aktiviteter hos dig i värmen!
  I dag blir det en dag inomhus vid skrivbordet, går inte att skolka längre från pappersarbet!
  Väntar med spänning på foton från Beloved fotograferingen.
  Frågade mannen här om det vore något för oss, men fick bara ett leende till svar,
  vet inte hur jag ska tolka det! Både han och jag står helst bakom kameran!
  Kram M.E

  SvaraRadera