onsdag 4 juni 2014

Det krävs!

Planering...det krävs massor med planering för att ro detta iland. Kul är det. Kul men jobbigt.
Vi höll på fram till sen kväll igår. Det sista vi gjorde var vår "välkommenkruka". Den blev så fin tycker jag. Du ser den på bilden.
El var först på mentorsdag på förmiddagen/tidig eftermiddag och på kvällen var hon på lärarmiddag på skolan, så henne hade vi inte mycket nytta av igår. Därför var det tur att Em och M kom sen eftermiddag för då kunde de hjälpa till lite igår kväll och även och även hela dagen idag. De ska få köra en massa ärenden när de är iväg och M ska klippa sig.

Efter fadäsen med tältet i måndags då vi blev hur back som helst i planeringen så är vi nu rätt så mycket i fas. Vi har en sak vi inte hann igår, men den får vi ta idag. Plus en massa annat hihi.

Igår kväll tog vi en paus framåt kvällen så jag kunde se BL (Biggest Looser) finalen. Det var tvunget. Jag har sett i stort sett alla avsnitten så jag ville ju se vem som vann. Vilken prestation dessa människor gör. Det är helt otroligt! Och så peppande/inspirerande det är tycker jag. Vann gjorde Hristos Adoniadis. Han hade gått ner hela 71 kg i vikt. Helt otroligt! Vilken prestation. Stort GRATTIS säger jag.

Just nu är jag den enda som är uppe. Jag gick upp tidigare för jag ska iväg och träna snart. Det känns som jag verkligen behöver det.


Ha det gott
LeneVår fina välkommenkruka.Bild lånad från Tv4 på FB1 kommentar:

 1. Hej min vän
  Jag såg också programmet igår... Helt otroligt!
  Oj, 60 gäster, det var inte lite det...
  Visst är det kul och spännande, det är vår första student här i huset :)
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera