tisdag 18 februari 2014

Trög morgon!

Ojoj vad jag är trött numera. Jag är trött på kvällen, trött på morgonen, trött hela tiden. Det är kanske inte så konstigt att jag är trött på morgonen för jag sover oerhört dåligt på natten, men jag tror ändå att jag kanske får käka lite vitaminer. Jag tror jag ska köpa hem lite apelsiner och inta, antingen pressad eller skalad. Jag är inte så glad i de här brustabletterna. Tycker de är vidriga att dricka. Så jag får först och främst försöka få i mig vitaminerna på annat sätt. "Riktiga" vitaminer måste ju vara bättre än ihoptryckta i en tablett. Vad tror du?

I vilket fall som blir det träning idag har jag bestämt. Ett lätt pass, som sist ska jag köra.
Det känns inte just nu som influensan tittar in hos mig så jag försöker mota den i dörren med lite träning. Det blir jättebra!

Morgonpromenaden med Zeth är avklarad och det är riktigt skönt ute. Vindstilla, ingen sol (än!) men väldigt dimmigt. Lustigt är vädret.. Det kan faktiskt vara riktigt vackert när det är dimmigt tycker jag. Inte när den är tjock som grädde för då ser man ingenting. Alla väderlekar är härliga på sitt sätt. Hmm har jag sagt det tidigare?!

Denna veckan är jag gästskribent på en sida på Facebook som heter Vi som älskar att träna. Där skriver jag om hur min vardag/träning ser ut. Vad jag gör, hur jag tränar m.m. Titta gärna in där och läs lite.

Nu blir det frukost, sedan dags att köra iväg och träna.


Ha det gott
Lene1 kommentar:

 1. Dimma även i Ystad och det är en sådan där klibbig dimma som sätter sig på glasögonen och gör gatorna våtsmutsiga.
  Gästskribent på den sidan lär jag aldrig bli, men du ska veta att jag beundrar dig!
  Du har sådan energi. Här blir det en tablett D vitamin de här mörka månaderna för att stärka immunförsvaret, annars får vitaminerna komma med kosten.
  Önskar dig en riktigt skön tisdag.
  Kram M.E

  SvaraRadera