torsdag 20 februari 2014

Tjohooo!!

Jag gör glädjeskutt! Vill bara skrika ut..Våren är på väg!!
Wow vilket "fång" snödroppar jag såg när jag och Zeth var ute på morgonpromenad nyss.
Jag blir glad långt in i själen när sådana små tecken dyker upp. Eller ja det är ju egentligen inte så värst små vårtecken. Men det är något av de första vårtecken jag sett som verkligen sticker ut. Och det är UNDERBART!

Gymträning stod på schemat men jag får vänta med det för imorse vaknade jag med mer ont i halsen än de senaste dagarna. Så jag får lugna mig och "se" hur det blir.
Jag kan ju alltid köra lite lätt hemmaträning. Och en promenad senare. Så har jag varit duktig idag med. Får kanske satsa på gymmet imorgon eller lördag. Det blir bra vilket som. Det är helt underbart att ha kommit igång med gymträning igen och jag vill inte förstöra det genom att gå på för hårt, så jag får backa sen igen. Lyssna på kroppen och gå efter det är min melodi numera.

Vi får väl se vad denna dagen har i sitt sköte i övrigt.


Ha det gott
Lene
2 kommentarer:

 1. Visst är det glädje att se alla snödropparna! Fast just de du har fotat är några färre nu. Ett par stycken råkade visst följa med mig hem;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har alltid älskat snödroppar! Minns när jag var barn och de blommade in vid väggen hemma, trots att det kunde vara höga snödrivor framför. I min gräsmatta har jag med dubbla blommor! Ska nog plocka in några till helgen.
  Var nu rädd om dig och lyssna på din kropp ordentligt, så du inte får mera ont i halsen.
  Kramisar M.E

  SvaraRadera