onsdag 22 januari 2014

Rensa skallen!

Jag begav mig ut på en längre runda med Zeth för en stund sedan. Behövde rensa skallen och få lite härlig, kylig luft i lungorna. Och det fick jag. En härlig promenad och Zeth ponken var så glad. Det är så härligt att se hans glädje när vi är ute och promenerar. Är jag ledsen så blir jag glad när jag tittar på honom.
Ett kargt, kalt landskap så här års när det inte direkt är någon snö på marken. Men vackert ändå tycker jag.

När vi kom hem gjorde jag lite lunch. En god tallrik med en halv, lite mosad avokado (den andra halvan var trådig och mörk så den ville jag inte äta), blandat med några mosade bitar laktosfri fetaost, körsbärstomater, riven parmesanost och pistagenötter ovanpå. Till det ett knäckebröd med endast lite smör på och ett glas vatten. 

I förmiddags laddade jag ner en app i mobilen med Mindfulness. Jag tänkte jag skulle prova det för att kanske få chansen att ha små stunder med total avkoppling, bara vara, andas.
Appen heter Mindfulness - Lugn och lycklig (den är gratis). Ska bli spännande att prova.


Ha det gott
Lene


Bild lånad från Mindfulness-appen

3 kommentarer:

 1. Kikade på den där appen igår, men laddade aldrig ner den. Hoppas vi får veta vad du tycker om den. Själv laddade jag ner Röda korsets första hjälpen app!
  Hoppas jag inte behöver använda den.
  kram M.E

  SvaraRadera
 2. Vilken spännande app! Berätta gärna vad du tycker om den när du testat:) Hoppas att du fick rensat bland alla tankar i den kalla luften. Har mina aningar om vad som fått ditt humör att sjunka och du, man får gnälla ibland. Tänker på dig.
  Kram maria

  SvaraRadera
 3. Hej igen.....den här appen skall jag kolla på.
  Kram från Maria

  SvaraRadera