måndag 23 december 2013

Lille Julafton!

23 december, lille julafton. Är det sant?!
Imorgon är det JULAFTON!! Jag är som ett litet barn. Och vad som är så skönt är att jag är helt klar med min "ToDo" lista. Sista biten föll på plats igår när jag blev klar med sillen. Två burkar sill blev det, en med Currysill och en med Lenes löksill (jag har tagit tips från två olika recept hihi).

Fram till min syster och hennes barn kommer på besök senare i eftermiddag blir det lugn och vila för min del. Jag märkte när jag var ute med Zeth nyligen att det smärtar rätt bra i kroppen idag. Så ta det lugnt blir visan för mig. Jag tror inte jag kommer hinna med att träna något innan vi åker till mamma och pappa imorgon för vi kommer att köra rätt så tidigt. Det blir förmodligen inte gymmet förrän på torsdag. Men man kan alltid göra hemmaträning innan dess och det blir det säkert något av.

23 december innebär också att vår egen Drottning Silvia fyller år. Och i år blir hon 70 år. Så ett stort grattis till vår vackra drottning! När jag gick genom skolan såg jag att dom flaggar för henne. Fint!

Ha det gott
LeneMin egen sill!


Vacker dag!
Skolan flaggar för Drottningen!

Drottning Silvia 70 år! (bild lånad från Google)

1 kommentar:

  1. Ja det e´ sant. . . . det e´ julafton imorgon. Här skiner solen och det är flera plusgrader !! Hoppas du får en jättemysig julhelg.
    Kram från Eva

    SvaraRadera