måndag 13 maj 2013

Vila idag?!

Idag har jag ont i ryggen och skulle nog egentligen behöva ligga på soffan hela dagen. Men det finns det inte möjlighet till.
Jag måste in till jobb och prata med chefen om min praktik som jag ska göra nu. Det är en del i utbildningen så den måste göras.
Annars har jag nog inte så värst mycket planerat. Lite plock här hemma bara.
Underbart väder har vi i alla fall och det är jag glad för. Det var jätteskönt (dock lite blåsigt) när jag var ute med Zeth nyligen.

Ha det gott
Lene

2 kommentarer:

  1. Ja ibland blir det inte den vila man tänker sig. Här regnar det idag och är ett väldans trist väder.
    Må gott nu från Maria

    SvaraRadera
  2. Vissa dagar är så där. Man har så mycket att göra att man inte hinner med att vila. Lite trist när man känner att kroppen behöver det. Hoppas ryggen känns okej idag ändå trots att den inte fick vila.

    Tänkte även fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

    SvaraRadera