tisdag 20 november 2018

Jag behöver tanka lite energi!



Det är tisdag morgon och jag är uppe sedan en bra stund tillbaka.
Det är bara +4 grader ute såg jag på termometern plus att det har regnat under natten, så det är nog lite rått kan jag tänka mig. Men snart är det dags för en morgonrunda ändå. Säng-yogan är avklarad och det känns bra.

Idag ska jag för första gången på ganska länge gå på medi-yogan i Svedala. Det ska bli så skönt. Dock är jag ju förkyld och har hosta, så jag ska ta det väldigt lugnt. Men jag har inte ont i halsen, eller feber så det ska nog gå bra.

Men först kaffe. Första koppen är snart uppdrucken, så dagen kan börja så sakta. Underbart!
Jag har inte mycket bestämt idag så det blir en lugn dag. Jag ska vila en hel del har jag tänkt. Min energi är inte på topp just nu så jag behöver tanka lite energi. Därav att jag strax ska ut och promenera. Jag ska bara vänta på att det ska bli lite ljusare. Det är roligare att promenera när det är lite ljus.

Jag måste bara visa dig. När Jörgen fick presenten av mamma och pappa fick han även en amaryllis av dem. Den har slagit ut nu och är så vacker. Eller vad tycker du?

Ha det gott
Lene



3 kommentarer:

  1. +4 ja nu vill jag inte alls åka hem! Härligt med yoga och en no stress dag. Uttrycket kör de flitigt med här på Kap Verde och allt tar god tid på sig...ni stress!! Ha en fin dag.
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Hoppas Du haft en bra och Fin tisdag! :)
    Min har bara rullat på, men rätt skönt det ändå ;) *ler*
    Då blir det helg fortare haha ;)

    Vart träning ikväll med-så nu mår jag som en prinssessa! ;)

    Sv: Jaså? ;) jag skulle inte klara mig utan balsam och inpackning, det skulle nog inget långt hår. Haha skulle inte kunna reda ut det då ;)
    Men det är ju olika på kort vs långt och hårsorter :)

    Kramar!

    SvaraRadera