fredag 20 juli 2018

En hel del spännande!



Jag kunde inte sova efter Jörgen kört till jobb. Lika bra att gå upp och ut och promenera en stund. Så fick det bli. Snart är det dags för yoga men just nu sitter jag och avnjuter dagens första kopp kaffe och lyssnar på fåglarna som kvittrar utanför. Det är så underbart. Du anar inte hur jag uppskattar dessa lugna, sköna, stressfria morgnar. Och du kan inte tänka dig hur mycket det gör för min kropp och smärtan, att jag verkligen kan göra så. Att jag har privilegiet att verkligen kunna göra det jag behöver för att må bättre i min vardag. Det är få förunnat, men jag är en av dem. Jag skattar mig lycklig.

Idag skiner solen och det är härligt väder ute. Dessutom är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg. Denna helgen kommer mina små älskade barnbarn hit över helgen.
Ludwig och William ska spendera helgen hos oss och det ska bli så mysigt. Det ska, vad de som vet sagt, bli fint väder hela helgen också så det kommer säkert bli en hel del bad i poolen och mys.

Men än så länge är det fredag morgon och jag ska njuta en stund till har jag tänkt. Sedan ska jag börja förbereda för när killarna kommer hit.
Jag har även lite planering för framtiden att göra så det ska jag fixa. Det är förhoppningsvis en hel del spännande som kommer hända under hösten och jag ser verkligen fram emot det.

Jag önskar dig en riktigt härlig och bra fredag.

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Åh vad spännande det låter, nu blir jag lite nyfiken vad som kommer ske i höst ;) *ler*

    Så bra att du tänker så :) Jag tror det är jätteviktigt att uppskatta de små ( eller stora ) sakerna i livet <3
    Jag brukar med tänka så, att jag har det rätt bra trots allt :)

    Hoppas Du får en fin dag!

    Kramar

    SvaraRadera