tisdag 3 juli 2018

Bra fördelning av arbete!Igår kväll strax efter jag lagt mig fick jag någon släng av maginfluensa eller något liknande. Jag fick så ont i magen och strax efter fick jag gå upp på toaletten. Det var inget bra kan jag berätta och efter en bra stund gick jag och lade mig. Då mådde jag så himla illa. Men sedan blev det inget mer av det. Jag har inte varit mer på toa och när jag vaknade imorse mådde jag inte illa mer. Så konstigt. 
Nåja, huvudsaken är att jag mår bättre. 

Däremot  har jag hög smärta i mitt högra ben idag. Från fot till höften. Men det rättar nog snart till sig hoppas jag. En kortare morgonpromenad är avklarad och jag ska snart göra min yoga. Först bara sitta och chilla och kolla mail, blogga och lite annat smått och gott. Därefter går jag ut på altanen för att utföra min yoga. 

Jag skulle egentligen på sommaryoga hos bästa Ulrika, men jag bestämde mig efter det blev som det blev med min mage igår kväll att jag nog hoppar över det. Jag visste inte hur det skulle bli på morgonen så det var bättre att vara säker. 

Idag är Jörgens sista lediga dag, imorgon börjar han jobba. Lite tråkigt, men så är ju livet. 
Solen skiner och det är varmt och skönt ute. Idag ska vi tvätta husvagnen utvändigt. Jag håller nog slangen när Jörgen tvättar. Bra fördelning av arbete tycker jag. 

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Är det någon idé att lägga ut på nätet, att du är lös i magen? Du verkar frossa i sjukdomar och dignoser.

    SvaraRadera