söndag 17 juni 2018

Lika bra att gå upp!
Igår fick vi tyvärr inte fatt i någon camping som vi tyckte passade. Ska jag vara ärlig tyckte vi att de få campingplatser som fanns i närheten var på tok för dyra så vi tog in på en stor parkering vid en mack med en hel del lastbilar och andra husvagnar som stannade över natten. Det gick hur bra som helst. Vi hade ingen el så för att spara lite på gasen (kylen var tvungen att gå på gas) så åt vi faktiskt på McDonalds.

Efter en natt som varit lite sådär men jag har ändå fått sova några timmar så gick vi upp 5.15 för vi kunde inte sova mer. Lika bra att gå upp. 5.40 var vi iväg. Hej och hå vad det går. Vi körde en knappt en timme så stannade vi på en riktigt vacker caravanparkplatz. Vi ångrade lite att vi inte kört en bit till igår men det är väl inte mycket lönt att reta sig på kan jag tänka.

Vi är nu strax innan gränsen till Italien och kommer anlända Lignano Sabbiadoro något tidigare än vi planerat verkar det som. Hoppas vi får tillgång till platsen redan idag. Det ska nog inte vara några problem.

Ha det gott
Lene


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar