söndag 3 juni 2018

Jag är så tacksam!Några dagar in i juni månad.
Värmen håller i sig och jag hoppas den håller i sig ett bra tag till. Många klagar över att det är för varmt. Det kan nog inte bli för varmt för mig. Eller för min kropp kanske jag ska säga. Värmen gör så smärtan håller sig i schack på en någorlunda bra nivå. Så jag klagar inte.
Visst kan man säga "phu så varmt det är idag" men samtidigt är jag så tacksam över att det är varmt eftersom jag mår så mycket bättre då.

Sista dagen hos Emelie och Marcus. För denna gången. Men vi kommer tillbaka i veckan igen, för då ska Marcus och Jörgen fortsätta. Jag har tänkt jag ska plocka iordning i husvagnen och packa ihop det vi ska ha med oss hem. Husvagnen ska nämligen stå kvar hos dem eftersom vi ska upp hit om några dagar igen.

Idag fläktar det lite och det är rätt skönt faktiskt.
Promenaden imorse var härlig, men jag gick inte så långt. Jag hittar inte så bra här uppe, så jag vill ju inte gå vilse. Risken finns när det gäller mig hihi.
Yogan är också avklarad. Jag gjorde delar av ryggpasset inne i husvagnen. Jag kunde satt mig på deras gräsmatta men det gick så bra ändå. När man gör ryggpasset tar man inte så stor plats. Man sitter i varenda övning så man brer inte ut sig så värst mycket. Så nu kan jag starta dagen.

Ha det gott
Lene

2 kommentarer:

 1. Låter toppen fina du! :)
  Jag gillar också värmen och min kropp gillar det med, precis som din ;)

  Hoppas du får ett fint slut på helgen<3

  Sv : Tack så mycket :) Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det fläktar lite emellanåt i alla fall! :D

  SvaraRadera