onsdag 30 maj 2018

Vad gör väl det?!



Vilket underbart väder jag vaknar upp till. Helt fantastiskt!
Klockan är nu 8.04 och det är redan 21 grader ute. Me like alot. Jag har dock varit uppe två timmar redan men vad gör väl det?! Absolut ingeting för då får man ut så mycket mer av dagen.

Jag kom tillbaka från min morgonprommis för en liten stund sedan. Varmt och skönt, dock blåser det lite men det gör inget. Då fläktar det i värmen. Idag kommer det bli vaaaarmt. Strax blir det yoga.

Igår var vi på "kalas" hos min systers tvillingar. Nåja, de fyllde år i slutet av januari men då kunde vi inte komma och sedan har det inte blivit av. Förrän igår. Vi fick tårta som tvillingarna hade fixat och den var supergod. En mysig kväll.




Just nu sitter jag och äter min frukost, bestående av cornflakes med laktosfri mjölk. Jag ska alldeles strax fixa till mig lite, för vid 9-snåret kommer fina Ulrica hit. Lite prat och kaffe..aldrig fel. Det ska bli jättemysigt.

Och när Ellinore slutar i eftermiddag ska hon bara hämta upp mig sedan kör vi in till frissan för att bli lite fina i håret. Nåja, jag tror inte det kommer märkas så mycket på mig. Jag är "in progress" just nu. Ska låta det växa en liten aning för att kunna klippa en frisyr jag vill ha. Så så är det med det.

Ha det gott
Lene

1 kommentar:

  1. Ja jag håller med dig, vilket väder vi har nu och det i Maj! ;)
    Gillar detta solsken ;)

    Å det såg så gott ut. Mysigt med fika o tårta :)

    Hoppas Du får en finfin dag<3

    SvaraRadera