onsdag 10 januari 2018

Man vet ju aldrig!Underbara onsdag
Mörkt, grått, blåsigt, småregnigt, lite halvkallt men en underbar dag. Det kommer bli en bra dag.
Det har jag bestämt mig för. Jag är så trött på halvkassa dagar med smärta och huvudvärk så nu vill jag ha en bra, mysig, härlig dag.

Jag börjar dagen som jag brukar..  när jag gått upp, klätt mig, fixat kaffe och tagit mina tabletter går jag ut en runda. En frisk, härlig runda. Inte alltför lång. Man vet aldrig, det kanske blir en till under dagen. När jag kommer tillbaka tänder jag tomteljuset (det ska ju brinna ner), sätter mig med en kopp kaffe och börjar dagen. Litet försök till planering framöver hinns också med. Börja dagen och vakna sakta är Lenes melodi.
Huvudvärken är fortfarande kvar, men bättre just nu än igår. Det går lite upp och ner. Så blir det bättre, så kommer den tillbaka, så blir den bättre..ja du förstår. Men just nu väljer jag att lägga det åt sidan. Just nu är det helt ok och jag njuter av det. Jag njuter av mitt morgonkaffe och denna onsdagen som blir en bra dag.

Jag har en liten fundering som jag tror jag ska spinna vidare på. Vill ännu inte riktigt berätta vad den innebär men det kommer framöver.

Ha det gott
Lene1 kommentar: